Free shipping in NL > €49.95 | Discreetly packed

Search

Search

Nuru Massage: een sensuele body-to-body ervaring!

Intimitijd verkoopt inmiddels een aantal jaar Nuru massagegel. Deze massagel wordt steeds populairder en de verkoop blijft stijgen. Hou je van het geven of krijgen van een (erotische) massage en heb je nog nooit gehoord van een ‘Nuru Massage’? Lees dan vooral deze blog. Ik leg daarin uit waarom de gel favoriet is bij vele klanten en geef ik handige tips en tricks voor het gebruik van de Nuru massagegel.

Het woord ‘Nuru’ betekent glibberig in het Japans. De massagetechniek komt dan ook oorspronkelijk uit Japan. Kenmerken van een Nuru massage is dat degene die masseert zijn of haar hele lichaam gebruikt waardoor er veel lichamelijk contact is. Dat maakt het een intieme, zintuiglijke ervaring die de band tussen partners kan versterken. De kern van deze bijzondere massage is de Nuru massage gel. Zowel de gever als de ontvanger worden helemaal bedekt door de gel, dus glibberig wordt het zeker ;)

Wat is Nuru Massage Gel?

Nuru massage gel is een doorzichtige, waterige gel gemaakt van (veelal) natuurlijke ingrediënten, voornamelijk afkomstig van het Nori-zeewier. Deze gel is bekend om zijn gladde, gel-achtige textuur, die het mogelijk maakt voor twee lichamen om moeiteloos over elkaar te glijden. De gel is niet alleen veilig voor de huid, maar ook hydraterend en voedend, waardoor het een geweldige keuze is voor mensen met een gevoelige huid. En het belangrijkste is dat de gel veilig op de meest intieme delen van het lichaam gebruikt kan worden (dus ook geschikt als glijmiddel)!

Voorbereiding: De Juiste Sfeer Creëren

Voordat je begint met de Nuru massage, is het belangrijk om de juiste sfeer te creëren. Een Nuru massage draait om ontspanning en intimiteit, dus zorg ervoor dat de ruimte waarin je de Nuru massage gaat geven of ontvangen romantisch, maar ook comfortabel is ingericht. Je kan de massage zowel in de slaapkamer als bijvoorbeeld in de badkamer geven. Helemaal heerlijk als je vloerverwarming hebt.

  1. Temperatuur: Zorg ervoor dat de kamer warm genoeg is, aangezien je tijdens de massage veel huid-op- huid contact hebt. Niemand wil het koud hebben tijdens een ontspannende massage!
  2. Verlichting: Gedimde verlichting of kaarslicht kan helpen om een intieme sfeer te creëren. Zachte, warme lichten zijn het beste om je partner te helpen ontspannen.
  3. Muziek: Zachte, rustige muziek kan bijdragen aan de ontspanning. Kies voor instrumentale muziek of natuurklanken om de sfeer compleet te maken. Op spotify hebben ze allerlei playlisten beschikbaar. Bijvoorbeeld de ‘wellness music 2024’.
  4. Ondergrond: Omdat het vooral de bedoeling is dat je bij een Nuru massage gel over elkaar heen glibbert en glijdt, is het een goed idee om er een speciaal waterdicht Nuru-PVC laken bij te gebruiken. Dit beschermt je beddengoed en/of biedt een comfortabele ondergrond. Bij intimitijd verkopen we zowel de Nuru gel als het bijbehorende pvc laken. Het PVC laken kan je makkelijk schoonspoelen met water, even laten drogen en vaker gebruiken.

Tips voor het Gebruik van Nuru Massage Gel

Nu je de juiste sfeer hebt gecreëerd, is het tijd om de Nuru massage gel te gebruiken. Hieronder vind je een aantal tips om het meeste uit je Nuru massage ervaring te halen.

  1. Verwarm de Gel: Nuru massage gel voelt het beste aan wanneer het op lichaamstemperatuur is. Je kunt de gel opwarmen door de fles een paar minuten in een kom met warm water te plaatsen. Dit zorgt voor een aangenamere sensatie tijdens de massage.
  2. Aanbrengen: Begin met een ruime hoeveelheid gel op je handen te gieten en breng deze rustig aan op het lichaam van je partner. Het is belangrijk om genoeg gel te gebruiken, zodat jullie lichamen soepel over elkaar kunnen glijden zonder weerstand.
  3. Volledig Contact: Een van de unieke aspecten van de Nuru massage is het gebruik van het hele lichaam om te masseren. Gebruik niet alleen je handen, maar ook je borst, benen en zelfs je buik om je partner te masseren. Dit creëert een intens gevoel van nabijheid en verbindt jullie op een intiemer niveau.
  4. Langzame Bewegingen: Nuru massage gaat over langzaam en bewust bewegen. Neem de tijd om van het moment te genieten en zorg ervoor dat je bewegingen vloeiend en continu zijn. Dit helpt om de spanning te verminderen en volledige ontspanning te bereiken.
  5. Communicatie: Hoewel het verleidelijk kan zijn om stil te blijven, is communicatie essentieel tijdens een Nuru massage. Vraag je partner wat hij of zij prettig vindt en pas je technieken hierop aan. Dit zorgt ervoor dat jullie beiden genieten van de ervaring.
  6. Water: Wanneer de Nuru gel wat 'opdroogt' kan je die simpelweg weer glad maken door een klein beetje water over je lichaam te smeren. Je zal merken dat de Nuru gel meteen weer glad wordt. 
  7. Na de Massage: Na de massage wil je natuurlijk de gel afspoelen. Nuru gel is heel gemakkelijk afwasbaar met warm water, dus een gezamenlijke douche kan een romantische afsluiting zijn van jullie intieme moment.

Veiligheid

Zorg ervoor dat je altijd let op de veiligheid en comfort tijdens de Nuru massage. Omdat de gel zo glad is, kan je makkelijk uitglijden. Wees voorzichtig met je bewegingen, vooral als je op een harde ondergrond werkt.

Een Nuru massage kan een ongelooflijk sensuele en intieme ervaring zijn voor jou en je partner. Door de juiste sfeer te creëren, de gel op de juiste manier te gebruiken en te communiceren met je partner, kun je een diepe verbinding en ontspanning bereiken. Probeer het zelf eens uit en ontdek de unieke ervaring van deze eeuwenoude Japanse massagetechniek!

De laatste twee tips voor jou:

Tip 1: Weet je eigenlijk niet zo goed hoe je moet masseren? Volg dan eens samen een massagecursus!

Tip 2: Wil je een praktische handleiding voor het geven van een erotische massage? Lees dan ook mijn andere blogs:

De handelingen die hierin staan beschreven kan je ook goed combineren met het gebruik van de Nuru gel.

 

Leave a comment (all fields required)

Comments will be approved before showing up.